introductie

Bij de OrthoManueel / musculoskeletaal arts bent u in goede handen!

De OrthoManueel / musculoskeletaal arts is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van klachten van het bewegingsapparaat. Daarvoor heeft hij na het artsexamen een driejarige opleiding gevolgd.
De OrthoManueel / musculoskeletaal arts kan u daardoor in veel gevallen van uw klachten afhelpen. De arts brengt de afwijkingen in kaart en corrigeert ze, zonder operatie. Na een beperkt aantal behandelingen zijn de meeste patiënten in staat weer pijnvrij te bewegen.

Dokter Kluivers is ingeschreven in het Register Artsen Musculoskeletale Geneeskunde (RAMG) (ROMG), zodat de behandelingen vergoed worden via de aanvullende verzekeringen, zie pagina kosten/vergoeding.

Tevens is dokter Kluivers sportarts en al sinds 1994 werkzaam in Enschede en omstreken. Hij beschikt dus over een grote ervaring in de behandeling van sportblessures en algemene klachten van het bewegingsapparaat.
De combinatie orthomanueel / musculoskeletaal – sportarts geeft een aanzienlijke meerwaarde bij het diagnosticeren en behandelen van sportblessures. Ook de niet-sporter profiteert van deze kennis en ervaring.

Voor meer algemene informatie zie de website van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde (MSK-arts) (NVOMG).

foto OMG_Kl

facebook twitter