introductie

Sport Medisch Advies Centrum SPORTHOMED  in Enschede en Eibergen

Sportmedisch adviescentrum voor elke sporter met vragen over:

Bij  sportarts  Wolter Kluivers bent u in goede handen!

De sportarts is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van blessures en andere klachten die in relatie staan tot sport en bewegen.  Daarbij is de sportarts bij uitstek de
deskundige om te bepalen wat de beste behandeling is voor de sporter.  De sportarts behandeld de blessure zelf of verwijst u naar de juiste zorgverlener voor uw probleem. Ook is de sportarts de deskundige om uw sportieve belastbaarheid te bepalen. Hiervoor heeft de sportarts geavanceerde middelen tot zijn beschikking. Om sportarts te worden dient na het artsexamen een vierjarige opleiding (voltijds) gevolgd te worden.

Omdat dokter Kluivers ook orthomanueel arts is bent u bij hem des te meer op het goede adres. Zo wordt de kennis en ervaring van beide disciplines gecombineerd. Dit komt ten goede aan de patiënt.

SPORTHOMED is gecertificeerd door het SCAS, zodat de verrichtingen die vallen onder de aanvullende verzekering worden vergoed volgens de voorwaarden van uw aanvullende verzekering.  Wij kunnen u hierbij ook informeren. Het wettelijk eigen risico is hierbij niet van toepassing!

SPORTHOMED is erkend als een Zelfstandig Behandel Centrum waardoor basis verzekerde zorg kan worden geboden die door de verzekeraars wordt vergoed. Voor verrichtingen vallend onder de basiszorg geld wel het wettelijk eigen risico (€ 385,= in 2016 en 2017).  Wij adviseren de informatie op de pagina “kosten/vergoeding” vooraf door te nemen.

Werkzaamheden en ervaring Wolter Kluivers:

2016  Ondersteuning wereldkampioen schaatsen Brittany Bowe                                                                                    2011 – 2012 teamarts van Team Liga schaatsteam.
Medische begeleiding KNSB selecties gewest Overijssel.
Sportmedische begeleiding Marathonclinics TCTubantia / Marti ten Kate 1995 – 2010.
Clubarts / sportarts BVO Heracles 1997 – 1999.
Ploegarts / sportarts GIANT – Lowik wielerploeg 1994 – 1998.
Chefarts / sportarts “Beklim Alpe d’Huez met Hennie Kuiper” 1998.
Sportmedische begeleiding KNVB Jong Oranje

eigenaar                                             

BB_wkSprint 2016

Actuele zaken zijn beter te volgen via onze Facebook pagina  of op Twitter .
facebooktwitter

 

Wij werken samen met de NTFU.ntfu