contact

Spreekuur alleen op afspraak.

Voor het maken van een afspraak bel naar: 0545477745 of 0644205940.

Spreek zo nodig een bericht in met uw naam en telefoonnummer. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld (streven binnen 24 uur , uiterlijk binnen 48 uur).

Bij het maken van een afspraak dient u een aantal gegevens paraat te hebben. Wij adviseren deze gegevens vooraf al via het tabblad “Patiëntenportaal” bovenaan deze pagina naar ons te zenden zodat deze gegevens nog kunnen worden geverifieerd. Dit is een veilige manier om deze gegevens te verzenden. Klik daartoe met de muis op “Patientenportaal” en vervolgens op de drie liggende streepjes rechts in de zwarte balk. Klik dan op “Inschrijven”. De gevraagde gegevens zijn: 1. volledige naam 2. straat en huisnummer  3. postcode 4. woonplaats 5. geboortedatum 6. telefoonnummer(s) 7. Burger Service Nummer (BSN) 8. huisarts  9. Emailadres . Nadat u op “verzenden” hebt geklikt worden de gegevens naar ons gestuurd. U krijgt geen extra melding dat dit daadwerkelijk is gebeurt.

Ook kunt u hier voorkeursdagen en – tijdstippen aangeven.  Standaard spreekuur op Maandag , Woensdag en Donderdag in Enschede en Dinsdag in Eibergen. Als de aard van het te volgen onderzoek duidelijk is kan eventueel ook direct via email een afspraak door ons worden ingepland en krijgt u daar bericht van. Vaak is echter ook extra telefonisch contact nodig om een juiste afspraak te maken.

Correspondentieadres:

SPORTHOMED
Buurserstraat 214
7544 RG Enschede

Of via email:  sporthomed@upcmail.nl (voor algemene vragen , opmerkingen).

U kunt hiervoor ook gebruik maken van het contactformulier

Praktijklokatie:

(1)
Buurserstraat 214
7544 RG Enschede

Vrij parkeren.

(2)
Het Spieker
Kerkstraat 30
7151DW Eibergen

De praktijk is gevestigd op de eerste etage in het cultuurgebouw “Het Spieker” waar o.a. een huisartsenpraktijk (dokter Berendsen) en “Oefentherapie Eibergen” is gevestigd . Er is ook een lift aanwezig. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte van “Oefentherapie Eibergen” waar u zult worden opgehaald.
U hoeft zich niet te melden.
Vrij parkeren.